Sluyk Keukens & Badkamers én DHZ: De Blijmakers uit Lekkerkerk! - vv Lekkerkerk

Sluyk Keukens & Badkamers én DHZ: De Blijmakers uit Lekkerkerk!

Sluyk Keukens & Badkamers én DHZ: De Blijmakers uit Lekkerkerk!

13 september 2023 17:15


Kwaliteit en service zijn al tientallen jaren de sleutelwoorden bij vv Lekkerkerks businessclublid Sluyk Keukens & Badkamers en Sluyk Doe-het-zelf. Niet voor niets komen de klanten van Nico Sluyk en zijn team vanuit de hele Krimpenerwaard naar ‘de blijmakers uit Lekkerkerk’ om daar hun aankopen te doen!

“Daar zijn we uiteraard enorm blij mee”, zegt eigenaar Nico Sluyk. “Het duidt op vertrouwen in onze producten en onze goede advisering aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Veel mensen komen hier al tientallen jaren. Daar zijn we best trots op.”

De firma Sluyk werd ooit opgericht door Nico’s oom wijlen Jan Sluyk die de zaak vervolgens na een jaar of zeven overdeed aan Nico’s vader Izaak. Toen die de pensioengerechtigde leeftijd bereikte werd Nico Sluyk eigenaar. “Ik ben hier ooit op mijn 16e begonnen,” vertelt hij. “Ik was geen type dat graag op school zat. Pa vond dat ik dan beter de handen uit de mouwen kon steken op de zaak. ‘Wil je een brommer verdienen, dan moet je die zelf bij elkaar sparen’, zei hij letterlijk. En die brommer kwam er, ha ha! Een Yamaha FS1. Special paint, want was toen een rage. En ik ben altijd in de zaak gebleven.”

Met zijn onderneming is Nico Sluyk inmiddels terug als lid van de Businessclub van vv Lekkerkerk. “Ik was al eerder aangesloten bij het gezelschap, maar besloot een paar jaar geleden even pas op de plaats te maken,” vertelt hij. “En nu zit ik er weer bij sinds 2022. Met plezier. Ik vind het sowieso belangrijk dat we als ondernemers de lokale samenleving supporten. Daarnaast heb ik een band met vv Lekkerkerk omdat mijn zoon Robin er voetbalt.”

Terug naar de winkel. Aan de Van Markenstraat 16 op bedrijventerrein Lekkerkerk heeft Sluyk Doe-Het-Zelf voor zowel de particulier als de zakelijke klant alles op het gebied van gereedschap, ijzerwaren, verf, hout, plaatmaterialen, tuinartikelen, binnen- en buitenzonwering, rolluiken, op maat gemaakte kastenwanden, deuren en nog veel meer. Ook prettig: Sluyk heeft een vakkundige technische dienst van vriendelijke specialisten die je als klant graag van dienst zijn en keurig werk leveren.

In het Sluyk-pand tref je ook een riante afdeling huishoudelijke artikelen. Wat je ook zoekt: je slaagt altijd!

Op het gebied van keukens en badkamers heeft Sluyk eveneens een goede naam hoog te houden. Heel wat Krimpenerwaarders en mensen van buiten de regio kiezen hun keuken (van het Duitse kwaliteitslabel Rotpunkt) of sanitair graag in Lekkerkerk. Dat heeft alles te maken met het aantrekkelijke en eerlijke prijsbeleid en de dito advisering van de ervaren keuken- en badkamer verkoper Ed Boudesteijn én de mooie  variatie in modellen (van klassiek, tot landelijk en strak modern) in de ruime showroom. De prima service doet de rest! Met andere woorden: je vindt wat je zoekt bij Sluyk en bent dankzij de uitmuntende kwaliteit verzekerd van jarenlang zorgeloos plezier.

Sluyk

Van Markenstraat 16

Lekkerkerk

Tel. 0180-661672

Delen

Lees meer over:
Businessclub vv Lekkerkerk Sluyk keukens en Badkamers vv Lekkerkerk

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!