Nieuws - vv Lekkerkerk

Nieuws

Nieuws

Zwaar gehavend Lekkerkerk ten onder bij CKC

Gisteren, 3 december 10:15  Lekkerkerk miste liefst tien potentiële basisspelers in de uitwedstrijd van zaterdag tegen CKC. Desondanks hield men lange tijd goed stand. CKC had een twijfelachtige strafschop nodig om met 1-0 de rust in te gaan. Na de pauze bleef Lekkerkerk loeren op een spaarzame kans om tot een resultaat te komen. Twintig minuten voortijd viel de tweede goal voor CKC en was de wedstrijd gespeeld: 2-0.meer »

225x gelezen

’t Pandje sponsort trainingspakken Lekkerkerk Vrouwen 30+

1 december 19:15  Het 30+ Vrouwenteam van vv Lekkerkerk is sinds deze week in het trotse bezit van een nieuwe sponsor: ’t Pandje. Dinsdagavond werden de voetbalsters verwend met fraaie, nieuwe trainingspakken met de opdruk van de op winkelcentrum Raadhuisplein gevestigde winkel van Carola Wientjes.meer »

66x gelezen

Oud-speler terug als businessclub met Fin Ami

29 november 10:30  Veel Lekkerkerkers kennen Jan-Evert van Oosterom als enthousiast liefhebber van voetbal en gezelligheid. Met zijn bedrijf Fin Ami is hij echter ook lid van onze businessclub. meer »

88x gelezen

Lekkerkerk verliest van keeper Slikkerveer

26 november 14:15  Lekkerkerk speelde thuis tegen Slikkerveer zijn beste wedstrijd tot dusverre in seizoen 2023-2024. Toch stond men na afloop met lege handen: 0-1. Legio kansen in beide helften bleven onbenut of werden verijdeld door de sterke keeper van de bezoekers. meer »

172x gelezen

Slagerij Ooteman komt overal!

24 november 15:15  Het zijn drukke tijden voor ons businessclublid Slagerij Ooteman, het bedrijf van Peter en Nicole Bouter. “Het is inderdaad flink aanpoten,” stelt de mannelijke helft van het ondernemersechtpaar vast. “Heeft niet alleen te maken met de klandizie in onze winkel en onze activiteiten in catering, maar zeker ook met een tekort aan personeel. Maar goed, dat is momenteel in vrijwel iedere branche zo.”meer »

64x gelezen

Wesley Tamerius: keeper met een bijzonder verhaal

22 november 18:45  Lekkerkerk 2 heeft exact één uur mogen genieten van zijn nieuwe keeper Wesley Tamerius. Tijdens zijn eerste training kreeg de goalie de bal op zijn pink en liep het gewricht een breuk op. “Domme pech en balen.”meer »

123x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!