Leden van de businessclub

Voor v.v. Lekkerkerk zijn sponsoren heel belangrijk om die dingen te kunnen doen voor de sporters die niet betaald kunnen worden uit de contributies. Daarom is bij v.v. Lekkerkerk een Businessclub in het leven geroepen. Op dit moment bestaat de Businessclub uit ruim 60 bedrijven, die ieder jaar een bedrag doneren voor de vereniging. Ieder jaar wordt er voor deze belangrijke leden een avond georganiseerd. Het is een niet alleen een avond om gezellig met de ‘club’ uit te gaan, maar ook een ideale mogelijkheid om te netwerken. De Businessclub en specifiek de businessclubdag blijkt een prima mogelijkheid te bieden voor ondernemers om contacten te onderhouden en nieuwe contacten op te doen.

Heeft u interesse voor de businessclub van v.v. Lekkerkerk, dan kunt u contact opnemen met:

Fred Alblas (06-54940704) of Arie den Besten (06-46287848).

De Hoofdsponsor van VV Lekkerkerk

De Leden van de Businessclub van VV Lekkerkerk