Uitstapjes businessclub

Uitstapjes businessclub

Bijeenkomst Businessclub VV Lekkerkerk 2019
Afgelopen vrijdag was het weer zover. De Businessclub had haar jaarlijkse uitje.Dit jaar werd in de middag een bezoek gebracht aan ons Businessclublid Heineken. Ons contactpersoon bij Heineken, Michael Baart, had een mooi programma georganiseerd in de grootste brouwerij van West-Europa. In Zoeterwoude werden de leden van de Businessclub ontvangen in De Hooiberg, de “bedrijfskroeg” op de locatie in Zoeterwoude.

 

De 75 aanwezigen kregen bij binnenkomst uiteraard vast een lekker glas heerlijk helder Heineken. Na deze eerste proef werd in de aanwezige filmzaal door een tweetal gidsen een korte introductie gegeven over multinational Heineken. Vervolgens kregen de leden een korte maar indrukwekkende film voorgeschoteld waarin een indruk werd gegeven van alle bezigheden van Heineken.

 

Na de film werden de Businessclubleden met hun aanhang door een oude Engelse Dubbeldekker rondgereden over het grote terrein van de brouwerij. Na een ritje van een kleine tien minuten volgde een rondleiding door de brouwerij. Begonnen werd bij het brouwhuis en daarna achtereenvolgens het kelderdienstgebouw, de bottelarijen en het volgoedmagazijn. Vooral de bottelarijen waren indrukwekkend om te zien. Er worden daar 700.000 flesjes per uur gevuld met bier. Na de rondleiding werden we weer opgehaald door de Engelse dubbeldekker die ons terugbracht naar De Hooiberg. Daar heeft de Businessclub nog een uurtje nagenoten van de rondleiding en uiteraard ook van de diverse lekkere pilsjes en speciaal biertjes.

 

Na een terugreis van een uurtje werd het gezelschap tegen 6 uur afgezet bij Businessclub de Fletcher-Hotel Witte Brug. Daar werden we ontvangen door manager Janou Roskam met haar medewerkers. Na een korte toespraak van onze verenigingsvoorzitter Siebe Burggraaf, werden door de Sponsorcommissie de nieuw toegetreden Businessclubleden geïntroduceerd. Vanaf de vorige Businessclub-bijeenkomst waren er een zevental nieuwe leden toegetreden, t.w.:

 

Na de introductie werden de Businessclubleden heel erg bedankt voor hun support aan de verenging Lekkerkerk en in het gestelde vertrouwen aan de sponsorcommissie.

 

Na het “officiële” gedeelte werd genoten het prima verzorgde koude buffet, het aansluitende heerlijke warme buffet en uiteraard het afsluitende toetjesbuffet. Na het toetjesbuffet was er ook nog een optreden van een bekende Rotterdamse zanger Ray Martin, die met een aantal bekende songs van o.a. Frank Sinatra de avond verder invulde. Rond middernacht kwam de zeer geslaagde Businessclub-bijeenkomst ten einde en gingen de aanwezigen met een goed gevoel en terugkijkend op een gelaagde dag weer huiswaarts.

 

De v.v. Lekkerkerk in het algemeen en de Sponsorcommissie in het bijzonder wil langs deze weg alle Businessleden nogmaals hartelijk danken voor hun support aan de v.v. Lekkerkerk.

Bijeenkomst Businessclub VV Lekkerkerk 2018

Het Op 25 mei j.l was de jaarlijs terugkerende bijeenkomst voor de Businessclub van VV Lekkerkerk.

Dit jaar was gekozen voor een bijeenkomst in de regio. Bij het nieuwe Businessclublid Het Koetshuis Party- & Catering Service werden de leden van de Businessclub vanaf 16.00 uur ontvangen in de Ruiterzaal. Om 17.15 begin daar het middagprogramma met als gastspreker scheidsrechter Danny Makkelie. Deze scheidsrechter werd allereerst door ons businessclublid Jan Dirk Stouten bestookt met een aantal dilemma’s en daarna met een aantal voetbal gerelateerde vragen. Na het intro gaf Danny Makkelie aan de hand van diverse filmpjes openheid van zaken over alles wat met het werk van video-scheidsrechter te maken heeft. Door de open manier van presenteren en de goeie interactie met de ongeveer 70 aanwezigen werd het een zeer informatieve middag. Na 5 kwartier was de lezing van Danny Makkelie voorbij.

Jan Dirk Stouten had voor deze middag ook nog een soort van “Petje op – Peje Af” samengesteld met vragen over de EK van 1988. Dit om het leed van de voetbalfans, vanwege het missen van de WK 2018, een beetje te verzachten. Uiteindelijk wist Martin de Waal van de Rabobank Krimpenerwaard de quiz te winnen.

Na de quiz werden de nieuwe Businessclubleden voorgesteld aan de al langer lid zijnde leden. Eén voor één mochten de nieuwe leden even naar voren komen, alwaar ze kort ondervraagd werden door Jan Dirk Stouten. Uiteraard kregen de nieuwe leden ook het welbekende welkomspresentje uitgereikt. Achtereenvolgens werden de volgende nieuwe leden geïntroduceerd:

KoaconKik SalesJan Dirk StoutenS. van Herk Sloopwerkenip onderhoudKlimakon HoldingRonnoR Hypotheken & VerzekeringenBraal en De Jager MetselwerkenBraal SloopwerkenKoetshuis Party- & Catering ServiceAutocentrum KrimpenerwaardDGM BemiddelingKlusbedrijf De Mik en Just be Jolie Damesmode

Na de introductie verplaatste het gezelschap zich naar de Koetsierszaal en het aanliggende terras. Daar sloten nog een 16-tal genodigden aan bij de eerste groep. Door Het Koetshuis Party- & Catering Service was een voortreffelijk BBQ-buffet klaar gezet waar de aanwezigen onder het genot van een drankje heerlijk van genoten hebben. Na de BBQ en de heerlijke salades was er uiteraard ook nog een prima toetjesbuffet.

Ook een stukje muziek mocht niet ontbreken op de prima bijeenkomst. De Rotterdamse Flamengo’s wisten de genodigden prima te vermaken met een lekker stukje muziek. Zo tegen middernacht kwam aan de Businessclubbijeenkomst van 2018 een einde na een avond die door de aanwezigen als zeer prettig en gezellig was ervaren. Op naar de bijeenkomst in 2019!!

Namens de VV Lekkerkerk in het algemeen en de Commissie Sponsoring in het bijzonder bedanken wij alle aanwezige Businessclubleden voor hun support aan de VV Lekkerkerk.

Hier onder staan nog een aantal foto’s van de bijeenkomst van 25 mei j.l.

Namens de Commissie Sponsoring
Fred Alblas
De Businessclub van VV Lekkerkerk heeft een geslaagd “uitje” gehad

Afgelopen donderdag is de Businessclub van VV Lekkerkerk weer op pad geweest voor het jaarlijks terugkerende uitje. Op het programma stond allereerst een bezoek aan het Jenever Museum in Schiedam. Daar werd de groep van ruim 70 leden getrakteerd op een uitgebreide rondleiding door het museum. Na afloop van de uur-durende rondleiding stond uiteraard ook een jeneverproeverij op het programma in het sfeervol ingerichte proeflokaal.

Na deze proeverij gingen de aanwezigen op weg naar het mooie Partyschip MS Contessa. Na een wandeling van ongeveer 20 minuten arriveerden de aanwezigen bij de MS Contessa. Eigenaar en businessclublid André Eleveld lag met zijn mooie schip in Schiedam afgemeerd. Nadat iedereen aan boord verwelkomd was met een heerlijk glas prosecco, werden de trossen losgegooid.

Na een korte toespraak van Fred Alblas, bestuurslid namens de sponsorcommissie, waarbij hij van de gelegenheid gebruik maakte om het nieuwe lid DW Autoverhuur BV van Dirk de Wild te introduceren en om André Eleveld te bedanken voor het ontvangst op de MS Contessa, werd door de Businessclubleden genoten van een luxe Chinees buffet. Onder het genot van een drankje konden de leden van de Businessclub ervaringen uitwisselen en eventueel ook nog zakelijke afspraken maken.

De MS Contessa voer ondertussen door zo’n beetje alle Rotterdamse havens. Het weer was daarbij ook nog eens heel erg goed, zodat er ook op het achterdek vele aanwezigen genoten van de vaartocht door Rotterdam. Om een uur of 9 werd er nog een luxe toetjes buffet aan boord gebracht waar de Businessclubleden gretig gebruik van maakten.

Na een fantastische dag, die begon met een bezoek aan het Schiedamse Jenever Museum en werd vervolgd met een vaartocht door Rotterdam, legde de MS Contessa omstreeks half 12 aan in Lekkerkerk aan de Voorstraat. André Eleveld had samen met zijn crew voor een prima sfeer, zeer goed eten en de nodige drankjes gezorgd en ook deze Businessclubdag weer onvergetelijk gemaakt. Pontbaas Bert Verwaal zorgde ervoor dat de MS Contessa aan kon leggen aan het steiger van de veerpont en dat alle aanwezigen zodoende veilig weer aan wal konden en veilig weer naar huis kon.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!