Statuten v.v. Lekkerkerk

De statuten van v.v. Lekkerkerk zijn in december 2021 herzien en door de Algemene Ledenvergadering akkoord bevonden. Na de goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering worden de statuten aangeboden bij de notaris. De notaris controleert de geactualiseerde statuten. Na deze controle stelt de notaris een notariële akte op, waarmee de geactualiseerde statuten notarieel worden vastgelegd.

Totdat de notarieel vastgelegde statuten beschikbaar zijn publiceert de v.v. Lekkerkerk alvast de door de Algemen Ledenvergadering akkoord bevonden versie. Deze statuten kunt u inzien door op onderstaande afbeelding te "klikken".

Statuten_vv_Lekkerkerk_dd_2021-12-18.JPG