Privacymelding

Privacymelding

Privacy Policy

Voetbal Vereniging Lekkerkerk hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. v.v. Lekkerkerk houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving. v.v. Lekkerkerk is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens omtrent voetbal gerelateerde zaken in clubverband. v.v. Lekkerkerk beschikt over een Privacy Policy, deze Policy is vastgesteld in de leden vergadering van 07-06-2018. 

De privacy policy is te vinden op de website onder het menu beleidsnotities. 

Verwijderverzoek:

Wilt u persoonsgegevens verwijderd hebben uit onze gegevensverzameling? Dan vraagt u om een verwijderverzoek

U kunt vragen of wij bepaalde persoonsgegevens van u kunnen verwijderen. Als wij uw verzoek behandelen, moet het voor ons duidelijk zijn welke gegevens u gecorrigeerd of verwijderd wilt zien. Wij moeten er zeker van zijn dat wij van de juiste persoon gegevens corrigeren of verwijderen. Als wij hierover vragen hebben, benaderen wij u. 

Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens leest u meer over het Recht op verwijdering.

Inzageverzoek

Wilt u weten of en welke persoonsgegevens wij van u gebruiken? Dan vraagt u om inzage.

U kunt vragen of wij persoonsgegevens van u verwerken. Als wij dit doen, moet het duidelijk zijn om welke gegevens het gaat, waarvoor we ze gebruiken, hoe we aan deze gegevens komen en met wie we de gegevens delen. Wij moeten er zeker van zijn dat wij aan de juiste persoon gegevens verstrekken. Als wij hierover vragen hebben, benaderen wij u. 

Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens leest u meer over het Recht op inzage. 

Privacymelding




* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!