Nieuws - vv Lekkerkerk

Nieuws

Nieuws

Rick Looren-de Jong pakt hoofdrol bij RVC’33

17 september 15:15  Afgelopen zaterdag was alweer de laatste bekerwedstrijd van 2023-2024. In Reeuwijk-Dorp speelde Lekkerkerk tegen RVC’33. Dee tegenstander was in het zondag tijdperk vele malen een lastige competitiegenoot van ons eerste team.meer »

94x gelezen

Sluyk Keukens & Badkamers én DHZ: De Blijmakers uit Lekkerkerk!

13 september 17:15  Kwaliteit en service zijn al tientallen jaren de sleutelwoorden bij vv Lekkerkerks businessclublid Sluyk Keukens & Badkamers en Sluyk Doe-het-zelf. Niet voor niets komen de klanten van Nico Sluyk en zijn team vanuit de hele Krimpenerwaard naar ‘de blijmakers uit Lekkerkerk’ om daar hun aankopen te doen! meer »

44x gelezen

Lekkerkerk na goede 1e helft alsnog onderuit

10 september 18:30  Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van seizoen 2023-2024 op het programma. De tegenstander in het bekerduel was Capelle 2 dat uitkomt in de reserve hoofdklasse.meer »

176x gelezen

Wij doen mee met Rabobank Clubsupport en kunnen jouw stem goed gebruiken!

8 september 10:00  Ook vv Lekkerkerk doet mee aan Rabobank Clubsupport, een acte van Rabobank waarmee we een mooi bedrag kunnen binnenhalen voor onze stichting, geld dat we gaan inzetten voor onze jeugdafdeling. meer »

69x gelezen

Koeriersdienst Marius van der Laan: drie jaar erbij als hoofdsponsor

7 september 15:30  Koeriersdienst Marius van der Laan is ook de komende drie seizoenen hoofdsponsor van voetbalvereniging Lekkerkerk. Onder het toeziend oog van zijn vrouw Jacqueline en delegaties van het bestuur en de Businessclub zette Marius van der Laan vanmiddag zij handtekening tijdens een even gezellige als lekkere lunch bij businessclublid Restaurant aan de Dijck in Bergambacht.meer »

43x gelezen

Lekkerkerk verliest eerste bekerduel bij Schoonhoven

4 september 17:30  Afgelopen zaterdag stond de eerste bekerwedstrijd van Lekkerkerk op het programma tegen streekgenoot Schoonhoven. Lekkerkerk miste een aantal sterkhouders en had het daardoor vooral in de eerste helft lastig met het behoorlijk spelende Schoonhoven. Halverwege de eerste helft kwam Schoonhoven op voorsprong uit een hoekschop. Bij de rust stond het 1-0. Na rust bleef deze stand heel lang op het scorebord staan, waardoor Lekkerkerk in de laatste fase van de wedstrijd veel meer risico’s nam en de thuisploeg meer ruimte kreeg om te counteren. Vijf minuten voor het einde viel de 2-0 na een snelle uitval van Schoonhoven. Daarmee was de wedstrijd beslist.meer »

131x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!