Nieuws

Nieuws

ALV 07 Juli 2022

28 juni 8:15  Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze Algemene ledenvergadering Deze zal worden gehouden op donderdag 07 juli 2022 aanvang 20.00 uur in de kantine van v.v. Lekkerkerk aan de Tiendweg West 15 te Lekkerkerk meer »

17x gelezen

Zin in een transfer? Wij zoeken een keeperstrainer!

27 juni 17:45  vv Lekkerkerk zoekt een keeperstrainer voor onze selecties 1 & 2 die naast zijn kerntaak een actieve en enthousiaste bijdrage wil leveren aan de voetbalontwikkeling van de vereniging.meer »

45x gelezen

Extra jeugdtraining op zondag met Mocha Sports Academy

24 juni 18:45  Speciaal voor jonge voetballers die zich graag extra willen ontwikkelen in hun sport, stelt vv Lekkerkerk met ingang van het nieuwe seizoen op zondag een deel van de accommodatie beschikbaar aan de Mocha Sports Academy. “Iedereen vanaf acht jaar is welkom om zich aan te melden bij de voetbalschool”, vertelt vv Lekkerkerk-jeugdbestuurslid Rudy Vriens. “Ook kinderen van voetbalclubs uit de regio kunnen zich inschrijven.” meer »

206x gelezen

Henk Snoei kijkt terug op zijn trainerschap

21 juni 17:00  Kort voor de laatste competitiewedstrijd van Lekkerkerk Vrouwen 1 drong ineens bij Henk Snoei het besef door dat hij na de partij tegen Steeds Hooger afscheid zou nemen van ‘zijn meiden’. “En dat emotioneerde me”, erkent ‘de vuurvreter met het kleine hartje’ meteen. “Logisch toch, ik heb dit vak lang uitgeoefend en was de voorbije tien jaar trainer van dit team.”meer »

92x gelezen

Fletcher Hotel-restaurant De Witte Brug: populair bij toeristen én Krimpenerwaarders

16 juni 9:30  Fletcher Hotel-restaurant De Witte Brug is niet alleen populair bij toeristen uit binnen- en buitenland, ook Krimpenerwaarders komen graag bij ons Businessclublid. Logisch, want je kunt er in een prettige ambiance heerlijk dineren en het bedrijf heeft alle faciliteiten om een feest te vieren of te vergaderen.meer »

147x gelezen

Nog twee aanwinsten voor vv Lekkerkerk

13 juni 20:15  Vv Lekkerkerk is er opnieuw in geslaagd twee nieuwe aanwinsten aan zich te binden voor het nieuwe seizoen. van vv Alblasserdam komen de verdedigers Dylan Cornelissen en Michael Lambermont deze zomer over naar sportpark Tiendweg-West. Beide voetballers werkten het voorbije seizoen al samen met de nieuwe vv Lekkerkerk-trainer Dennis Schoonewil en volgen hem nu naar vv Lekkerkerk. Wij wensen Dylan en Michael heel veel plezier en succes bij onze club.

160x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!