Nieuws

Nieuws

Het vv Lekkerkerk van… Albert Jan Houweling: eens een spits, altijd een spits!

24 november 20:30  Albert Jan Houweling is een spits van het zuiverste water. Zijn territorium beperkt zich tot het doelgebied van de tegenstander. Daar wacht hij op die ene kans om toe te slaan. Meevoetballen? Boeit hem niet. Eén-tweetjes-aangaan? Geen interesse. Een passeeractie? Geen prioriteit. Al dat soort randzaken leiden alleen maar af van zijn missie: van dichtbij scoren voor zijn G-team. meer »

45x gelezen

Sterke Altheer scoort driemaal in derby

20 november 13:15  Het eerste half uur van de Nederlekderby was meer spannend dan goed. Beide teams leverden veel strijd op de mat, waarbij Dilettant veelvuldig de lange bal naar voren speelde en Lekkerkerk meer naar voetballende oplossingen zocht. Lekkerkerk sloeg na een half uur toe via Jeffrey Altheer. Na deze 0-1 veranderde de wedstrijd en legde de Krimpense thuisploeg het op alle fronten af. Vooral in de tweede helft overklaste Lekkerkerk Dilettant met vijf goals, waarbij de één nog mooier was dan de ander. Na 93 minuten stond er, niet eens geflatteerd, 0-6 op het scorebord na een prima Lekkerkerkse wedstrijd met een hoofdrol voor Jeffrey Altheer.meer »

180x gelezen

Interview met hoofdtrainer Dennis Schoonewil over Lekkerkerk en de derby

18 november 19:45  Bekijk het interview met onze hoofdtrainer Dennis Schoonewil over vv Lekkerkerk en de derby van morgen uit bij Dilettant.meer »

147x gelezen

Expert Mudde: Businessclub van 100 jaar!

18 november 15:45  Het is maar weinig bedrijven gegeven om liefst 100 jaar te bestaan. Ons Businessclub Expert Mudde heeft deze bijzondere mijlpaal bereikt en bracht ter gelegenheid daarvan een uniek jubileumboek uit dat afgelopen donderdagavond gepresenteerd werd. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Roel Cazemier, oud-burgemeester van Krimpenerwaard.meer »

51x gelezen

NEDERLANDS ELFTAL: LIVE IN DE KANTINE

16 november 18:30  De drie groepswedstrijden van het Nederlands Elftal op de WK 2022 in Qatar zijn live te volgen in de kantine van v.v. Lekkerkerkmeer »

105x gelezen

Braal en de Jager Metselwerken: vakmensen met clubliefde

16 november 11:00  Marinus Braal en Jan de Jager waren vroeger collega’s en zijn heden ten dage compagnons van…. Braal en de Jager Metselwerken. Met hun bedrijf gelden ze als enthousiast lid van de Businessclub van vv Lekkerkerk.meer »

317x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!