Nieuws

Nieuws

Het vv Lekkerkerk van…. Martijn de Jong

26 januari 20:45  Sommige mijlpalen worden in stilte bereikt. Zoals het tienjarig lidmaatschap van vv Lekkerkerk-speler Martijn de Jong. meer »

15x gelezen

Programma week 4 en 3 weken rooster.

25 januari 20:45  De laatste 3 weken van het rooster. Kantine gaat ook door de week tot 22:00 open.meer »

134x gelezen

All in the family: een keeper en twee spitsen

21 januari 19:15  Moeders en zonen, vaders en dochters, moeders en dochters, vaders en zonen, neven en nichten, opa’s/oma’s en kleinkinderen; ze komen allemaal voorbij in onze nieuwe rubriek ‘All in the Family’. Met vandaag aflevering 3: De zonen Thomas en Jesse en vader Ferry Gelderblom.meer »

44x gelezen

Een klassieke nummer 10 met liefde voor de club

15 januari 14:00  “Wat vv Lekkerkerk voor me betekent?”, herhaalt Arie den Besten de vraag. “Het feit dat ik hier op mijn 75e nog altijd rondloop zegt me dunkt voldoende. “Ik houd van de club én van voetbal, heb me altijd graag voor de vereniging ingezet en hier veel geleerd, zeker ook op het vlak van de omgang met mensen.”meer »

77x gelezen

Vv Lekkerkerk in zee met Dennis Schoonewil

9 januari 12:30  In de persoon van Dennis Schoonewil heeft vv Lekkerkerk een nieuwe hoofdtrainer aangetrokken voor komend seizoen. De 42-jarige oefenmeester ondertekende zaterdag een contract voor één seizoen en komt over van vv Alblasserdam.meer »

128x gelezen

Otto van Woerkom: ondernemende voetballer

6 januari 17:00  Otto van Woerkom is al sinds zijn pupillentijd lid van vv Lekkerkerk. Ooit debuteerde hij in F3. Nu, een kleine 25 jaar later, maakt hij deel uit van Lekkerkerk 3 en is hij met zijn bedrijf Daxel Logistics Benelux shirtsponsor van dat elftal én Businessclublid. meer »

257x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!