Nieuws - vv Lekkerkerk

Nieuws

Nieuws

Lekkerkerk kan wederom niet winnen van Everstein

Gisteren, 19 maart 12:15  Na een matige pot van twee kanten eindigde de wedstrijd tussen SC Everstein en vv Lekkerkerk zaterdag in een 1-1 gelijkspel. Eerder dit seizoen lukte het ons eerste elftal ook al niet om de Everdingers te verslaan. Destijds werd met 1-2 verloren.meer »

91x gelezen

ASH Hoveniersbedrijf: sterke binding met vv Lekkerkerk

18 maart 11:45  Arno Snoek heeft een fijn gevoel bij vv Lekkerkerk. Zelf trapt hij er graag een balletje in het kader van 7 tegen 7 en gaat hij als voetbalvader en lid van de Businessclub door het leven. meer »

41x gelezen

Enerverende remise bij vv Meerkerk

12 maart 11:45  Lekkerkerk speelde zaterdag uit bij het sterke Meerkerk. Na een gelijk opgaand eerste kwartier ontbrandde de wedstrijd na zestien minuten. Na een dubieuze treffer van de thuisploeg met een sterke buitenspellucht werd zelfs een afkoelingsperiode ingelast. Na de hervatting moest Lekkerkerk met tien spelers verder na tweemaal geel voor Faybian Hertstein. Na de 2-0 in de 40e minuut kwam Lekkerkerk net voor rust via een strafschop terug in de wedstrijd. Kort na rust beloonde Lekkerkerk zich met een goede 2-2 uit een corner. Daar bleef het bij en zodoende nam Lekkerkerk een verdiend punt meer uit Meerkerk.meer »

189x gelezen

Loick en Julien Kolthof: broers in het zwart-wit

10 maart 16:30  Loick en Julien Kolthof hebben minimaal twee dingen gemeen: ze zijn broers én ze voetballen allebei bij vv Lekkerkerk. Loick (16) speelt in JO 17-1, Julien (10) in JO 11-2.meer »

54x gelezen

Luijten Voetbalfestival: feest voor de jeugd op 8 april!

9 maart 12:30  Het Luijten Voetbalfestival komt er weer aan! Op zaterdag 8 april is het de hele dag feest op het hoofdveld van onze club en kunnen kinderen vanaf 4 tot en met 16 jaar zich uitleven met allerlei gave voetbalspellen, waaronder pannaboarding, rokvoetbal, een stormbaan, de voetbalflipperkast, levend tafelvoetbal en nog veel meer.meer »

61x gelezen

Degelijk Lekkerkerk pakt verdiend volle winst tegen Drechtstreek

5 maart 14:00  Lekkerkerk speelde zaterdag thuis tegen Drechtstreek. Na de 0-4 in de uitwedstrijd wilden de bezoekers graag wat rechtzetten. Na een gelijk opgaande eerste helft zonder echte kansen maakte Lekkerkerk na rust het verschil met drie goede goals. Op de uitslag was niets af te dingen. De ploeg van Dennis Schoonewil is dankzij de zege opgeklommen naar de tweede plek in de derde klasse D.meer »

145x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!